Loppemarked Fyn - lej en stand

Kig ind i butikken, hvis du er interesseret i at leje en stand.

GenbrugsHallerne er et stort loppemarked i Odense, hvor du nemt har mulighed for at tjene penge på alle de ting, du ikke længere har brug for. 

I stedet for at skulle køre fra loppemarked til loppemarked på Fyn og at knokle med opsætning af borde og varer, lejer du hos os en stand. Det er let som en leg, og på ingen tid kan dine brugte ting få nyt liv i et nyt hjem. 

Du bestiller en stand ved at komme forbi vores loppemarked i Odense. Du har muligheden for at vælge mellem en dobbeltreol, enkeltreol eller gulvplads, så alt efter hvor mange ting du har, finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vælger du at sælge dine ting hos GenbrugsHallerne, vores indendørs loppemarked på Fyn, er det også helt op til dig, hvad dine ting skal koste. Du får udleveret personlige stregkoder, som du skal sætte på dine ting, og herefter er det blot at gå i gang med at fylde pladsen med alle dine skatte.


Indendørs loppemarked på Fyn
Lej din stand på et indendørs loppemarked på Fyn

Loppemarked Fyn på den nemme måde

I fællesskab med vores personale aftaler du, hvornår du kan gå i gang med at indrette din stand. Måske du selv har en masse gode idéer til, hvordan tingene skal stå? Ellers har vi stor erfaring med at lave inspirerende udstillinger og den fineste indretning af reoler såvel som gulvplads.

Finder du pludselig lidt mere i gemmerne derhjemme, som du godt kunne tænke dig at få solgt, kommer du bare forbi og sætter dem på din reol. Det kan du gøre, så tit du vil, uden at det koster ekstra.

Det er nemt og praktisk at leje en stand hos GenbrugsHallerne. Du får alle fordelene ved et rigtigt loppemarked på Fyn, samtidig med at du slipper for selv at sælge dine ting. Derudover får du følgende fordele, når du lejer en stand hos os:

 • Alle de prismærker, du har brug for
 • Manilamærker og lån af tekstilpistol
 • Alarmer til dyre varer
 • Lån af bøjler
 • Mulighed for at få 1-2 varer udstillet i aflåst glasskab af en minimumspris på 200 kr. pr. stk.
 • Mulighed for at få ét maleri eller billede placeret i vores galleri
 • Mulighed for at få én lampe hængt op af en minimumspris på 200 kr.

Alle ovenstående ting er inkluderet i standlejen, så der kommer ikke ekstra udgifter ud over standlejen.

Stort indendørs loppemarked på Fyn til gode priser

Lejer du en stand hos GenbrugsHallerne, får du en fantastisk mulighed for at udstille alle dine ting for rigtig mange mennesker på et loppemarked i Odense. Her får du stemningen som på et rigtig loppemarked på Fyn, men helt uden at være afhængig af vejr og vind og det hårde arbejde. Det bliver faktisk ikke meget nemmere.

Afregning af salg sker for en måned ad gangen, og din fortjeneste får du udbetalt d. 10. i den efterfølgende måned. Er det den 10. i måneden, lørdag, søndag eller helligdag, modtager du udbetalingen enten sidste hverdag inden eller førstkommende hverdag efter.

Her får du en liste over vores priser pr. måned:

 • Leje af dobbeltreol – 615 kr.
 • Leje af enkeltreol – 315 kr.
 • Leje af gulvstande – 205 kr. pr. m2
 • Glasmontre (hylde i lille skab) – 105 kr.
 • Glasmontre (lille skab) – 315 kr.
 • Glasmontre (hylde i stort skab) – 155 kr.
 • Glasmontre (stort skab) – 615 kr.

Herudover beregnes 15 % kommission af salget.

Du lejer en stand for minimum en måned ad gangen, og lejeaftalen fortsætter automatisk. Ønsker du ikke at fortsætte samarbejdet, skal du meddele os dette senest den 20. i måneden inden klokken 18. Hvis du lejer en stand fra den 15. i måneden, betaler du for resten af måneden samt efterfølgende måned.

Når du har opsagt standen, skal du tømme din reol for de ting, der måtte stå tilbage. Dette skal ske senest den sidste dag i måneden inden klokken 16. Prismærker må ikke tages af varerne, da butikkens personale kontrollerer varerne inden de tages hjem.

Er standen ikke tømt ved endt lejeperiode senest kl. 16, vil GenbrugsHallerne tømme den. Vi opkræver i den forbindelse et nedpakningsgebyr på 500 kr. for reolstande og 1000 kr. for gulvstande. Alle de nedpakkede ting og møbler opbevarer vi uden sikkerhed i én uge, hvorefter ejendomsretten til varerne tilfalder GenbrugsHallerne.

Udførlige betingelser kan udlevereres i butikken.

Glasmontre på indensdørs loppemarked på Fyn
Spændende indendørs loppemarked på Fyn

Praktiske informationer vedrørende leje af stand på loppemarked Fyn.

I butikken får du udleveret et sæt detaljerede standlejebetingelser. Heri er alle vores regler beskrevet, og du skal læse dem grundigt igennem, inden du skriver under på lejekontrakten.

Når først du har skrevet under, kan du hurtigt komme i gang med at sætte dine ting op, ligesom hvis du var til loppemarked på Fyn. Standleje betales altid forud, og første betaling skal foreligge i butikken ved indgåelse af lejekontrakt.

Ønsker du at beholde din stand i mere en måned, skal du blot betale den faktura, du modtager på din e-mail. Den kan du betale derhjemme over netbank, men du er også velkommen til at betale den i butikken.

Hvad må du sælge fra din stand?

GenbrugsHallerne er genbrug i Odense med forkærlighed for de gode loppefund, retrovarer og idéen om at give gamle ting et nyt liv, og af den grund må du maksimalt have 10% nye varer på din stand. De resterende 90% skal være genbrugseffekter.

Derudover er det ikke tilladt at sælge følgende varer fra din stand:

 • Dagligvarer og fødevarer
 • Ulovligt kopierede varer
 • Alkohol, tobak og medicin
 • Våben og våbendele
 • Farligt materiale
 • Pornografisk materiale
Find alverdens ting i vores loppemarked på Fyn
Bliv standlejer på vores loppemarked på Fyn

Ejendomsret og ansvar

Når du lejer en stand hos GenbrugsHallerne, dit loppemarked i Odense, opsætter du dine varer på eget ansvar. Vi hæfter derfor ikke for disse uanset deres værdi, eller hvor i butikken de er udstillet. Gælder også varer udstillet i glasmontre.

Ydermere indestår du som standlejer hos GenbrugsHallerne at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over og sælge varerne på din stand.

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 23718510

Udover, at være et indendørs loppemarked på Fyn, hjælper vi også med opkøb af dødsbo og flyttebo. Kontakt os, hvis du står i en situation, hvor du har brug for hjælp.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere