Opkøb af dødsbo

GenbrugsHallerne tilbyder opkøb af dødsbo og flyttebo. Vi tager os af både af rydning af hus/lejlighed, loft, kælder og redskabsskur, så du ikke behøver bekymre dig om noget som helst.

Vi tilbyder opkøb af dødsbo og flyttebo på Fyn og i Jylland samt på brofaste øer.

Ring til Lars for en uforpligtende aftale eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt

 

Skriv gerne til os vedr. tømning og opkøb af dødsbo, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Opkøb af dødsbo på Fyn, Jylland og brofaste øer


Vi står gerne for opkøb af dødsbo

Dette kan du forvente af os i forbindelse med opkøb af dødsbo:

  • Respektfuld håndtering af hjem og møbler
  • Åben og gennemsigtig kommunikation
  • Erfaring med opkøb af dødsboer
  • Uforpligtende tilbud ifm. opkøb af dødsbo
  • Tømning af hele hjemmet

Når en slægtning eller nær ven afgår ved døden, er det en tragisk begivenhed, der ofte er forbundet med mange følelser. Ofte er man ikke i stand til, eller har overskud til, at tage sig af dødsboet. Sorgen af at have mistet en man har kær, er ofte altoverskyggende, og derfor hjælper vi dig gerne med opkøb af dødsboet. For hvad skal du stille op med alle tingene? Hvad skal du gøre med tøjet? Og hvordan får du huset tømt? 

Når huset eller lejligheden skal tømmes, er der også ofte mange følelser involveret. Står du i situationen, kan det være svært at vurdere, hvad der er lige til skraldespanden, hvad der skal gemmes, og hvad der kan sælges – evt. på én af vores lejestande. Det er en lang og tidskrævende proces, der ofte kan virke uoverskuelig. For hvor skal du lige starte, og hvad skal du gøre med alle de ting, du ikke selv vil gemme? Vi har fuld forståelse for den svære tid og vi står derfor klar til at hjælpe dig med opkøb af dødsboet. 

Med vores hjælp til opkøb og vurdering af dødsboer i Odense, Fyn, Jylland og de brofaste øer, kan vi tage os af det praktiske, og du kan bruge din tid på det vigtigste. Vi går til store såvel som små opgaver med stor omtanke og omhu. Vi gør intet, uden at du er helt afklaret med det, og ved hjælp af åben og gennemsigtig kommunikation er du med gennem hele processen.

Kontakt os for opkøb af dødsbo

Vi hjælper dig videre med opkøb af dødsbo

Vi har god erfaring med håndtering og opkøb af dødsboer i Odense og resten af Syddanmark, og vi behandler hver en ting og hvert et møbel med respekt og forsigtighed. Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt, hvor det passer dig. Så ser vi på tingene og giver et uforpligtende tilbud på dødsbo og rydning.

Når vi hjælper med opkøb af dødsbo, kommer det helt an på dig, hvor meget vi skal tage med os. Er der nogle møbler, du altid har elsket, nips med affektionsværdi eller andre personlige genstande, du gerne selv vil beholde, har vi selvfølgelig fuld forståelse for dette. Det er vigtigt for os, at du føler dig imødekommet og tryg i processen.

Vurdering af dødsboet

Selve vurderingen, og opkøb af dødsbo, foregår stille og roligt. Vi tager os gerne al den tid, du har behov for, da vi ved, at det kan være en svær beslutning at tage, og det har vi naturligvis fuld forståelse for gennem hele processen. Bliver vi enige efter vurderingen, kan vi lave en aftale med det samme. Pengene får du overført til din konto, og i fællesskab aftaler vi en dato, hvor det passer dig, at vi påbegynder arbejdet.

I forbindelse med opkøb af dødsboer i Odense og resten af Syddanmark, sørger vi også for at tømme hele hjemmet. Ikke ét rum bliver overset, og det gælder også kælder, loft, redskabsskur og garage. Vi tager alt med os, og vi sørger for, at så meget som muligt fra dødsboet får et nyt hjem gennem vores genbrugsbutik i Odense.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til Lars på 42 80 42 91 eller skrive til os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig.

Udover at vi hjælper med opkøb af dødsboer i Odense, på Fyn og i Jylland, har vi også vores genbrugsbutik på fyn, hvor du har mulighed for at leje en stand.

Få hjælp til opkøb af dødsbo hos Genbrugshallerne

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere