Opkøb af dødsbo

Når en slægtning eller nær ven afgår ved døden, er det en tragisk begivenhed, der ofte er forbundet med mange følelser. Sorgen af at have mistet en man har kær, er ofte altoverskyggende, hvorfor det også kan være en svær situation for de efterladte at stå med et dødsbo. For hvad skal du stille op med alle tingene? Hvad skal du gøre med tøjet? Og hvordan får du huset tømt? 

Når huset eller lejligheden skal tømmes, er der også ofte mange følelser involveret. Står du i situationen, kan det være svært at vurdere, hvad der er lige til skraldespanden, hvad der skal gemmes, og hvad der kan sælges. Det er en lang og tidskrævende proces, der ofte kan virke uoverskuelig. For hvor skal du lige starte, og hvad skal du gøre med alle de ting, du ikke selv vil gemme?

I tiden efter er alle de praktiske ting ofte det sidste, du har lyst til at tænke på. Det kan vi hos GenbrugsHallerne hjælpe dig med. Vi hjælper med opkøb af dødsboer i Jylland og på Fyn og brofaste øer, og vi går til store såvel som små opgaver med stor omtanke og omhu. Vi gør intet, uden at du er helt afklaret med det, og ved hjælp af åben og gennemsigtig kommunikation er du med gennem hele processen i forbindelse med opkøbet af dødsboet.

Vi hjælper dig videre med opkøb af dit dødsbo

Vi har god erfaring med håndtering og opkøb af dødsboer, og vi behandler hver en ting og hvert et møbel med respekt og forsigtighed. Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kan komme forbi dødsboet. Så ser vi på tingene og giver et uforpligtende tilbud på opkøb af dit dødsbo og rydning af alt.

Hvor meget vi skal tage med os, kommer helt an på dig. Er der nogle møbler, du altid har elsket, nips med affektionsværdi eller andre personlige genstande, du gerne selv vil beholde, har vi selvfølgelig fuld forståelse for dette. Det er vigtigt for os, at du føler dig imødekommet og tryg, når vi skal håndtere dit dødsbo.

Selve vurderingen foregår stille og roligt. Vi tager os gerne al den tid, du har behov for, da vi ved, at det kan være en svær beslutning at tage, og det har vi naturligvis fuld forståelse for gennem hele processen. Bliver vi enige efter vurderingen, kan vi lave en aftale om opkøb af dit dødsbo med det samme. Pengene får du overført til din konto, og i fællesskab aftaler vi en dato, hvor det passer dig, at vi påbegynder arbejdet.

Vi sørger for at tømme hele hjemmet. Ikke ét rum bliver overset, og det gælder også kælder, loft, redskabsskur og garage. Vi tager alt med os, og vi sørger for, at så meget som muligt fra dødsboet får et nyt hjem.

Har du spørgsmål eller et dødsbo, du godt kunne tænke dig at få hjælp til at få tømt, kan du ringe til Lars på 61 33 70 45 eller skrive til os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig.

Skriv gerne til os vedr. tømning af dødsbo, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere