Ægte markedsstemning hos GenbrugsHallerne i Odense

GenbrugsHallerne er et indendørs loppemarked på Fyn, på 1.200 kvadratmeter. Her kan du opleve en stor verden af finurligheder, hvor private såvel som professionelle kræmmere sælger ud af deres mange spændende ting.

Det er nemt at handle i GenbrugsHallerne. Du kan låne en af vores kurve og gå rundt i ro og mag og finde lige præcis de genbrugsting der tiltaler dig. Alle varer har en prismærkat med pris og stregkode, så vi ved kassen ved hvilke stande de kommer fra.

 

Vil du se, hvilke varer vi har i øjeblikket? På vores Instagram-profil lægger vi jævnligt opdateringer op af nye, finurlige eller helt særlige varer, vi finder i butikken. Følg os, og bliv inspireret.

Genbrugshallerne i Odense
Tag et kig forbi vores indendørs loppemarked på Fyn

I den ene hal er det primært reolstande hvor du kan gå på opdagelse blandt reolerne og endda leje én af standene, hvis det ønskes. Her er det altid spændende at se hvad der dukker op når man runder et hjørne. Den anden hal består af større gulvstande hvor du kan være heldig at finde det møbel du hele tiden har manglet.

Du vil blive overrasket over lang tid man kan få til at gå i GenbrugsHallerne. Derfor har vi indrettet en lille café hvor du kan tage et hvil. Du har mulighed for at købe kaffe, te eller varm chokolade i vores automat, og hvis du er rigtig tørstig, kan du købe sodavand og kildevand – og er lækkersulten ekstra stor, har vi et bredt sortiment af slik og chokolade.

Derudover tilbyder GenbrugsHallerne:

  • Prøverum
  • Teststation hvor du kan afprøve elektriske apparater
  • Mulighed for betaling med Dankort, Mastercard, VISA, MobilePay og kontanter
  • Mulighed for at låne en kørestol eller rollator
  • Gratis parkering
Tag et kig i genbrugsbutikken i Odense
Besøg cafeen hos Genbrugshallerne i Odense

Stort set hver dag kommer der standlejere ind i butikken og sætter nye varer op, og vi laver også selv opkøb af dødsbo. Så der er garanti for en god loppetur, og hvem ved, måske du gør et kup næste gang du besøger GenbrugsHallerne – din genbrug i Odense.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere